Vēl līdz 22. novembrim var iesūtīt darbus konkursam par godu LR6 – Latvijas Universitātes Radio NABA 14. dzimšanas dienai, radoši izpaužoties par tēmu „Pī”. Konkursa noslēgumā tiks veidota ceļojošā fotoizstāde un labāko darbu autori iegūs balvas. Konkurss paredzēts visām vecuma grupām.

Konkursa tēma „Pī” rosina vizuāli parādīt bezgalību, cenzūru, nejaušību, slēpjamo. Šī skaņa paslēpj to, ko cenzūras dēļ nedrīkstētu dzirdēt vai izpaust. Pī jeb π ir iracionāls skaitlis, kas rosina aizdomāties par bezgalību, šis skaitlis decimālajā pierakstā ir bezgalīgs. Pīkstieni skan telefona klausulē pirms sarunas sākuma un pēc tās beigām, šis signāls satiekams pilsētu ielās, sporta pasākumos, tas var simbolizēt kaut kā sākumu vai beigas. Tēma ir plaša un neaizmirsīsim – iztēlei robežu nav!

Konkursantiem līdz 22.11.2016 ir jāiesniedz 1-2 fotogrāfijas, <link 19168 - internal-link>aizpildot elektronisku pieteikuma anketu</link>. Turpat atrodami konkursa noteikumi. Fotokonkursa dalībnieki aicināti darbos radoši paust savu redzējumu un apspēlēt kādu sev aktuālu motīvu saskaņā ar konkursa tēmu. Kas tajā būs redzams, paliek katra paša ziņā. Nepastāvot nekādiem tēmu ierobežojumiem, galvenā uzmanība pievēršama bilžu kvalitātei – tām jābūt pietiekami lielā izšķirtspējā.

Kompetenta žūrija vērtēs darbus pēc to mākslinieciskās un tehniskās kvalitātes, idejas un atbilstības konkursa radošajai tēmai. Konkursa rezultāti tiks paziņoti 25. novembrī. 25 žūrijas izvēlēti darbi tiks apbalvoti un piedalīsies ceļojošā fotoizstādē "14x14", 3 labākie autori iegūs papildu balvas. Fotokonkursa draugi: Latvijas Universitāte, mūzikas klubs “Nabaklab”, izdevniecība NABA MUSIC/ MELO RECORDS, izdevniecība “Neputns”.

Dalīties