Koronavīrusa Covid-19 pandēmija turpina graut daudzās ikdienas dzīves jomas. Viena no nozarēm, kas kļuvusi par totālo karantīnu upuriem, ir elektroniskās mūzikas kultūra. Viens no veidiem, kā var atbalstīt slēgtos klubus un organizētājus, kuri pašlaik nevar rīkot pasākumus, ir pirkt pašreklāmas izstrādājumus ar to simboliku. Ar šodienu kreklu līnija vietējās elektroniskās mūzikas kultūras atbalstam ir gaisā www.saveourscene.net.

Pirkt mūziku un pašreklāmas izstrādājumus, neprasīt naudas atgriešanu par atceltiem pasākumiem, atbalstīt petīcijas un politiskās iniciatīvas, klausīties dīdžeju straumēšanas un virtuālos pasākumus - tie ir pieejamie veidi kā palīdzēt scēnas dalībniekiem noturēt galvu virs ūdens karantīnas laikā.

“Mums visiem patīk apmeklēt klubus un bārus, lai klausītos iecienītos dīdžejus un padejotu.  Koronavīrusa pandēmija sabojāja ierasto lietu kārtību, atņemot darbu simtiem cilvēku no elektroniskās mūzikas pasaules, — stāsta #SaveOurScene iniciātori Taran & Lomov un Ksenia Kamikaza. — Mēs nolēmām palaist kreklu kolekciju sadarbībā ar lokāliem brendiem, lai kaut nelielā mērā atbalstītu kultūru, kurai arī mēs esam piederīgi”.

Šobrīd projektam pievienojas festivāli UNDER un Komēta, klubi One One, Teritorija, Autentika, Kaņepes Kultūras Centrs, leibli Amber Muse и Platz für Tanz. Latvijas dalībnieku saraksts tiks papildināts, mājaslapā arī būs brendi no Batlijas un citām valstīm.

Tie, kas vēlas kļūt par projekta dalībniekiem, var atrast kontaktinformāciju online veikala mājas lapā www.saveourscene.net.

Dalīties