Ja vienmēr esi vēlējies nokļūt radio ēterā, līdz 24. oktobrim LU Studentu padome sadarbībā ar Latvijas Universitātes radio NABA un LU Sabiedrisko attiecību departamentu aicina Tevi pieteikties radio raidījumu konkursam!

Piedāvājot savas idejas, radio konkursa mērķis ir bagātināt LU kultūras un tās studentu dzīvi, kā arī stiprināt studentu piederības sajūtu savai Alma Mater. Tādēļ šī ir LU studentu iespēja iesaistīties radio programmas veidošanā - raidījumu vai ziņu vadīšanā un/vai producēšanā, attīstot savu radošumu, profesionālās dotības, kā arī padarot radio ēteru studentiem draudzīgāku.

Studiju process, zinātne, kultūra, jaunākās tehnoloģijas – šie un vēl daudzi citi temati var kļūt par radio ētera turpmāko sastāvdaļu, ja iesniegsi savas idejas aprakstu pieteikumu līdz 24. oktobra plkst. 23.59.

Darbus kompetenta žūrija vērtēs trijos posmos: sākotnēji pēc iesūtīto pieteikumu satura, uz otro kārtu aicinot veiksmīgāko ideju autorus uz pārrunām klātienē, bet trešajā posmā tiks vērtēts darbs studijā, veikti pirmie demo ieraksti un pārbaudītas runas prasmes.

Radio NABA ir nekomerciālās mūzikas radio stacija, kas pirmo reizi ēterā izskanēja 2002. gada 1. decembrī. Tā ir tapusi ar Latvijas Universitātes un Latvijas Radio atbalstu kā Latvijas radio 5. kanāls un ir dzirdama galvaspilsētā un 100 km rādiusā ap to 93,1 FM frekvencē. Radio stacijas darbība ir vērsta uz to, lai paplašinātu klausītāju dzirdes un redzesloku, aplūkojot dažādas kultūras nozares visās tās radošajās izpausmēs. To ir iespējams klausīties arī internetā - www.radionaba.lv.

Pieteikums un pieteikšanās forma: lu.lv/radiokonkurss

Konkursa nolikums 

Pieteikuma veidlapa

Dalīties