Radio Naba 10 gadu jubileju sagaidot, 26.novembrī rīta raidījumā "Rīta kofeīns" viesojās Latvijas radio ģenerāldirektors Jānis Siksnis.

Sarunā ar "Rīta kofeīna" vadītājiem Ati Sinku un Ivo Rodi, Latvijas radio ģenerāldirektors Jānis Siksnis stāsta par savu ceļu uz radio, muzikālajām kaislībām, "Pearl Jam" koncertu Stokholmā, mūzikas industriju Latvijā, radio nākotni un digitālā radio ieviešanu Latvijā. Kā Jums šķiet, vai šie radio Naba centieni parādīt "nemeinstrīma" kultūru Latvijā  ir bijuši sekmīgi un vai mums ir izdevies radīt vēl vienu nišu blakus komerciālajai mūzikai? Vai Latvijā tas ir dzīvotspējīgi?
Radio Naba ar savu darbību pierāda, ka tas ir dzīvotspējīgi. Šonedēļ mēs atzīmēsim Nabas desmito jubileju. Lielākā daļa šeit darbojās kopēju interešu vārdā un pamatā tas nav algots darbs. Naba šo gadu laikā ir radījusi ārkārtīgi spēcīgu zīmolu, ko pazīst arī daudzi, kas ikdienā Nabu neklausās, bet šo nosaukumu ir dzirdējuši. Šobrīd mēs Latvijas Radio esam definējuši, ka Naba ir veids kā mēs uzrunājam jauniešus. Un būtu jāmēģina visiem iespējamiem veidiem paplašināt šo auditoriju.

Pilnu interviju klausieties arhīvā.

Rīta kofeīns (26.11.2012_Jānis Siksnis) by Radionaba on Mixcloud

Dalīties