28. Februārī Rīgā, klubā Autentika jau otro reizi norisināsies techno mūzikas nakts "CONNECTOR". Pasākumu sērija vērsta uz augstvērtīgu techno mūzikai veltīta satura un tehnisko risinājumu nodrošinājumu, piedāvājot aktuālus ārzemju, kā arī pašmāju māksliniekus un dīdžejus, kas uzstājas vairākās kluba teritorijā izvietotās zālēs vienlaicīgi.

Februārī gaidāmajā "CONNECTOR" ar dīdžejsetu uztāsies viens no šobrīd nozīmīgākajiem tumšās un industriālās techno mūzikas producentiem Tommy Four Seven. Līdzās viņam pasākumā piedalīsies Merimell no Tallinas un mājinieki Gesta, SABINĒ, SKD, Queer On Acid un citi.

Tommy Four Seven ir britu producents un dīdžejs, kurš jau vairākus gadus mājo Berlīnē, un kopš 2011. gada ir nemainīgi bijis viens no vadošajiem spēkiem underground techno vidē. Pēc ilggadējas sadarbības ar Chris Liebing un viņa izdevniecību "CLR", 2015. gadā viņš nodibināja pats savu radošo platformu "47", kas specializējas  mūzikas izdevējdarbībā un pasākumu organizācijā. Kopš tā laika "47" ir publicējuši tādus māksliniekus kā Ancient Methods, Phase Fatale, SNTS, Headless Horseman, VSK, Scalameriya, OAKE, kā arī sadarbībā ar vadošajiem Eiropas klubiem veidojuši leibla naktis tādās vietās kā CONCRETE Parīzē, Fuse Briselē, KHIDI Tbilisi un Village Underground Londonā.

Šobrīd iesācies viņa karjeras 16. gads, ko vēl arvien raksturo pārliecinoši mūzikas ieraksti, dalība dažāda mēroga elektroniskās mūzikas festivālos un techno pasākumos visā pasaulē, tostarp tādās ikoniskās vietās kā Berghain un Tresor Berlīnē, Katharsis Amsterdamā, Fabric Londonā, HEX  Barcelona un CONCRETE Parīzē. Viņš ir arī viens no eksperimentālās elektronikas dueta These Hidden Hands dalībniekiem.

Pasākumu atbalsta POWER Production, XL Energy Drink, Pm-Tm, T Studio un Radio NABA.

Biļetes iepriekšpārdošanā: residentadvisor.net/events/1372381

Pasākums Facebook vietnē: facebook.com/events/466657564271030

Dalīties