Sestdien, 22.februārī, klubā One One (Šarlotes ielā 18a) notiks leibla Amber Muse viesošanās pasākums. Par ballītes hedlaineri kļūs vadošais Svena Veta leibla Cocoon Recordings mākslinieks Daniels Štefaniks. Kopā ar viņu setus spēlēs Latvijas smagsvari Taran & Lomov un Ze Ivarzz.

Daniels Štefaniks iemīlēja Detroitas tehno 90.gadu vidū un uzreiz pēc iepazīšanās ar jauno žanru sāka uzstāties dažādos Vācijas pasākumos un klubos, tajā skaitā arī tehno pamatlicēja klubā “Tresor”. 2000.gadu sākumā viņš ķērās pie mūzikas producēšanas, izdodot mūziku uz sava leibla Instabil, kā arī duetā ar Mattiasu Tancmanu uz viņa Moon Harbour. Desmitgades beigās Štefaniks sadraudzējās ar citu slavenu Vācijas leiblu Mobilee: uzstājās rezidenta statusā uz Berlīnes jumtiem notiekošajās ballītēs kopā ar Anju Šnaideri, kā arī izdeva mūziku uz šī paša leibla.

Kopš producenta karjeras sākuma Štefaniks ir pārgājis no vairāk deju zālēm paredzēta materiāla (priekš Mobilee un Moon Harbor) uz eksperimentāliem ierakstiem (pārsvarā priekš Dambala Experience – viņa leiblam kopā ar Mattiasu Kretčmaru). Nav brīnums, ka 2011.gadā Danielu pamanīja Svens Vets (Sven Väth), kurš ņēma mūziķi savas Frankfurtes mūzikas mašīnas Cocoon Recordings paspārnē. Tur 2012.gadā Štefaniks izdeva savu otro albumu “Confidence”, kas veidots speciāli deju zālēm, bet tajā pašā laikā tam nav pazudusi elektroniskā sapņainība. Kopš tā laika Štefaniks ir vadošais Cocoon mākslinieks, kas regulāri uzstājas leibla pasākumos visā pasaulē, izdod relīzes un ieraksta izlases. Rīgā dīdžejam šī būs pirmā uzstāšanās.

Norises vieta: klubs One One (Šarlotes ielā 18a). Sākums: 23:59. Biļešu iepriekšpārdošana https://www.residentadvisor.net/events/1378561

Amber Muse bezmaksas mobīla aplikācija: http://onelink.to/f9gxgu
Audio: Daniel Stefanik «Confidence» (Cocoon)
open.spotify.com/album/4CLuIq6hBkqNILvFpDN5Rd
soundcloud.com/cocoonrecordings/sets/daniel-stefanik-confidence

Dalīties