Radio raidījums “Studentu pietura” meklē jaunus raidījuma satura veidotājus un vadītājus. Aicina pieteikties mērķtiecīgus studentus, kuri vēlas radīt jaunu, citiem studentiem interesējošu saturu.

Pašreizējā raidījuma veidotāji meklē spēcīgu komandu, ar kuru kopā veidot studentiem interesējošu saturu ne tikai radio NABA viļņos, bet arī instagram, facebook un youtube vietnēs. Raidījumu pašlaik vada LU Sociālo zinātņu fakultātes komunikācijas zinātnes studentes Elīna Krēmere un Džeina Drelinga - viņu pienākumos ietilpst gan tēmu izvēle raidījumiem, gan to vadīšana, tikšanās ar viesiem studijā, kā arī anotāciju sagatavošana. Šis darbs attīsta ne tikai laika plānošanas prasmes, bet arī radošumu, ideju ģenerēšanu un dažādu nelielu projektu vadību.

Savu CV un pieteikumu līdz 1. novembrim var sūtīt uz e-pastu naba@radionaba.lv ar norādi “Pieteikums raidījumam “Studentu pietura””.

Par raidījumu “Studentu pietura”

Studentu pietura ir LR6 - LU Radio NABA paspārnē esošs raidījums. Stāsts ir par to kā dzīvo studenti - esošie, bijušie un topošie. Piedāvājam dažādus stāstus, tematus un spilgtas personības. Runājam gan par mācību procesu, gan arī to, kā pilnvērtīgi pavadīt brīvo laiku. Katru pirmdienu raidījumā aicinām viesoties cilvēkus, kas zina, ko teikt. Atskatāmies pagātnē un ieskatāmies nākotnē.

Dalīties