Sestdien, 28. augustā, uz kuģīša “Vecrīga” ar Holland Crown atbalstu norisināsies ceturtā Amber Muse’s Das Boot sezonas ballīte. Tās hedlainers būs dīdžejs un producents ar 25 gadu pieredzi — Till von Sein no Berlīnes, kas pārstāv leiblus Suol, Dirt Crew Recordings, kā arī savu Tilly Jam. Kopā ar viesi uzstāsies arī rīdzinieki, radio NABA raidījuma "Amber Muse" vadītāji Taran & Lomov.

Ar sev raksturīgo skanējumu Tils fon Zeins (Till von Sein) izstaro cildenas varenības auru, ko papildina patiess bērna prieks par savu mīļāko rotaļlietu. Bet Tila rotaļlieta — house mūzika ar tās neskaitāmajām variācijām — nekad netiek pamesta istabas stūrī. Ilgu laiku pēc tam, kad ietinamais papīrs jau saburzīts un iemests papīrgrozā, Tila iemīļotā rotaļlieta savu maģiju nezaudē. Fon Zeinam bungu mašīnas TR-808 skaņas izraisa ekstāzi un viņa rokās pārvēršas patiesā eiforijā uz deju grīdas. Atkal un atkal viņa dobjās pārejas un trakulīgie setu ritmi liek klausītājam izjust pārsātinājumu, atklājot visīstāko house, soul un techno būtību, vienlaikus izvēloties tikai to, kas dara šos žanrus tik aizraujošus.

Neraugoties uz viņa pamatīgajām zināšanām par nozari, Tils fon Zeins demonstrē nepārtrauktu entuziasmu. Pēdējos desmit gadus viņš vada starptautisku organizāciju Clique Bookings kopā ar Klaudiju Markardu. Pēdējā laikā viņa producenta aktivitātes ir paplašinājušās, iekļaujot plašu relīžu katalogu tādos leiblos kā Suol, Dirt Crew un Supplement Facts.

Viņš ir sadarbojies ar dažādiem māksliniekiem, piemēram, Tigerskin, Aera, Chopstick un Catz’n’Dogz, un viņa dīdžeja darbība jau ilgāku laiku ir neatņemama starptautiskās klubu scēnas sastāvdaļa.

Pēc solo albuma “#LTD” (Suol) izdošanas 2011. gadā fon Zeina kalendārs bija pilnībā aizpildīts ar uzstāšanos tūrē Dienvidāfrikā, Japānā, ASV un Eiropā. 2013. gadā viņš laida klajā savu personīgo ieguldījumu miksu sērijā “Suol Mates”, kā arī jaunu EP sēriju, kas divus gadus vēlāk rezultējās ar otrā solo albuma “Precious” Suol izdošanu.

2017. gadā Tils pāršķīra jaunu lappusi savā profesionālajā darbībā: viņš atvēra aģentūru un skaņu ierakstu leiblu Tilly Jam, kur turpina veiksmīgu muzikālo darbību, regulāri izdodot jaudīgas house plates un spēlējot savus, enerģijas un meistarības piepildītos, dīdžeja setus.

Iekāpšana kuģītī “Vecrīga” Amber Muse’s Das Boot 28. augusta ballītē sāksies 22:00, izbraukšana 22:30, atgriešanās 2:00. Ieeja pasākumā ar derīgu Сovid-sertifikātu. Biļetes iespējams iegādāties Resident Advisor: https://ra.co/events/1448528.

Dalīties