28. aprīlī mākslas centrā TOTALDOBŽE notiks 12 stundu garš elektroniskās mūzikas deju pasākums - VOXNOX x BOUDICA x ONE ONE.

Berlīnē bāzētais Techno zīmols VOXNOX, kas pazīstams ar tūkstošiem reiveru piesaisti visā Eiropā, sadarbojoties ar vadošo Apvienotās Karalistes Queer/LGBTQ+ orientēto pasākumu zīmolu BOUDICA un Rīgas centrālo elektroniskās mūzikas klubu “ONE ONE” apvienojas, lai apmeklētājiem sniegtu neaizmirstamu ceļojumu ar vērienīgu programmu, kas pulcē virkni ievērojamu ārzemju un pašmāju elektroniskās mūzikas mākslinieku un DJ.

Pasākuma galvenais viesis būs vācu techno dīva Ellen Allien (Bpitch, Vācija), kas ir viena no savas paaudzes ikoniskākajiem šī žanra māksliniekiem. Līdzās viņai būs dzirdami Chippy Nonstop (Voxnox, Kanāda), Kris Baha (Power Station, Vācija), Lucinee (Voxnox, Vācija), Mario Moretti (Lietuva), Nanzhen Yang (Boudica, Lielbritānija), Samantha Togni (Boudica, Lielbritānija), 91Kidz, Ikss, HP-82, Ksenia Kamikaza, Laiva Maikule, Levi & Strauss, Michael Myth, Sabinē, Sirdsapes, SKD un Queer On Acid.

Biļetes var iegādāties RA.CO un tiekamies 28. aprīlī VOXNOX x BOUDICA x ONEONE pasākumā Totaldobžē!

Biļetes: https://ra.co/events/1669192

BOUDICA / UK

VOXNOX / Berlin

ONEONE / Riga

Pasākums FaceBook

Dalīties