Above the Moon (NJ)

Raidījumā ar desmit grupām apskatīsim dažādu "indierock" subžanru (emo/postpunk/postgrunge/garage/surf/mathcore) jaunumus no ASV , visas grupas pirmoreiz !

Ievadā trīs grupas no Ņujorkas :

"Emo" trio "Cheap Kids" būs ar debijas EP "Spinning Out" (2023) open.spotify.com/album/6apUV9csVIDLtCflMU2kDr ,

"postpunk/garage" kvartets "Omat" būs ar debijas LP "Optimization" (2023) open.spotify.com/album/2vO3xfbbLRck1LqdYrzYG1 ,

"emo" kvartets "Raavi" (agrāk "Raavi & The Houseplants") , kura līdere ir indiešu izcelsmes vokāliste/ģitāriste Ravi Sita , būs ar EP "It Grows On Trees" (2022) open.spotify.com/album/1dLodVDAVV4dmkHEV1VzPO , kas seko viņas debijas LP 2019.g.

Turpinājumā divas Čikāgas (IL) grupas -

Olivia Wallace vadītais "emo" kvartets "Sick Day" ar trešo EP "Love Is a State of Mine" (2022) open.spotify.com/album/330RUDW7DKygux1pIOACu6 Agrākie EP izdoto 2020/2021.g.

Vokālistes/ģitāristes/dziesmu autores Ellas Williams soloprojekts "Squirrel Flower" (koncertos kvartets) ir kļuvis gana populārs pēdējos gados veicot apjomīgas tūres ASV (2022.g.aprīlī un 2023.g.novembrī arī tūre UK/EU) , karstais 13.oktobrī izdotais trešais LP "Tomorrow`s Fire" open.spotify.com/album/6PpRFmq77NDowMQhAYIMFH ir pavērsies uz tumšāku "emo" virzienu kā agrākajos LP "Planet(i)" (2021) un "I Was Born Swimming" (2020).

Mineapolisas (MI) "dreamgaze/postgrunge" kvartets "Lana Leone" būs ar debijas EP "Meadowlark" (2023) open.spotify.com/album/69ILlBrgDWgpfmDFTHbsq8 Grupa nav nosaukta līderes vārdā , kas grupā ir ģitāriste Alana Christen.

Pēc četriem izdotiem EP , ar debijas LP "Mine Again" (2023) open.spotify.com/album/5ojZreKQES342WX2SqyxJV būs Madisonas (NJ) kvartets "Above the Moon". Klasiska amerikāņu melodiskā ģitārroka trīsdesmitgadnieku grupa.

Jaunais Sietlas (WA) "garage/surf" trio "Biblioteka" būs ar debijas LP "Pretty Ugly" (2022) open.spotify.com/album/4oqeyaq6Dnpnywgs1vz6Af kas seko debijas EP "Checked Out" (2020). Albums apskatīts vadošajos roka interneta mēdijos.

Losandželosas (CA) māksliniece "Blondshell" (Sabrina Teitel) būs ar debijas LP "Blondshell" (2023) open.spotify.com/album/7rG4h8pLLcr6kW30cbSWD8 Jaunā māksliniece kopā ar savu kvartetu tagad ASV tūrē iesilda `powerpop` veterāni "Liz Phair" un jūlijā bija `KEXP` koncertsesijā.

Noslēgumā no Denveras (CO) "hc/mathcore" kvartetrs "Endless , Nameless" ar tehniski sarežģītu debijas LP "Living Without" (2023) https://open.spotify.com/album/5t9L1DEbgoV4EEUijR8kpA

Dziesmu saraksts 

1."Cheap Kids" - "Dead Calls"

2."Omat" - "Daisy"

3."Raavi" - "Lazy Susan"

4."Sick Day" - "Little Voice Inside"

5."Squirrel Flower" - "Stick"

6."Squirrel Flower" - "Canyon"

7."Lana Leone" - "Grace"

8."Above the Moon" - "Erase You"

9."Above the Moon" - "Burnt Out"

10."Biblioteka" - "Waiting For Nothing"

11."Blondshell" - "Salad"

12."Endless , Nameless" - "Perfection In Your Name"

Audio/video 

"Cheap Kids" - "Dead Calls" www.youtube.com/watch

"Omat" - "Daisy" www.youtube.com/watch

"Raavi" - "Lazy Susan" www.youtube.com/watch

"Sick Day" - "Little Voice Inside" www.youtube.com/watch

"Squirrel Flower" - "Stick" www.youtube.com/watch

"Squirrel Flower" - "Canyon" www.youtube.com/watch

"Lana Leone" - "Grace" www.youtube.com/watch

"Above the Moon" - "Erase You" www.youtube.com/watch

"Above the Moon" - "Burnt Out" www.youtube.com/watch

"Biblioteka" - "Waiting For Nothing" www.youtube.com/watch

"Blondshell" - "Salad" www.youtube.com/watch

"Endless , Nameless" - "Perfection In Your Name" www.youtube.com/watch

Dalīties