SWiiMS (ON)

Raidījumā ar deviņām grupām apskatīsim jaunumus no Kanādas , otro reizi ar debijas albumu Toronto "dreampop" trio "SWiiMS". Vairākas grupas labi sevi piesaka ar debijas singliem un EP

Vairākas grupas labi sevi piesaka ar debijas singliem un EP :

 

debijas singls "Autumn" (2023) open.spotify.com/album/08VUKoHVpHvCchMYsVYkXR ar video no Edmontonas (AL) "dreampop" kvinteta "Verttigo" , kura vokāliste ir afroamerikāniete ,

jaunais Vankūveras (BC) "dreamgaze/shoegaze" kvartets "Petaluna" darbojas jau vairākus gadus , 2022.g. izdevis divus singlus , būs ar "Bathes In Red" (2022) open.spotify.com/track/3uyGSB9pe9q4f0bOqkC2rT ,

sevišķi vēlos izcelt Toronto (ON) "powerpop/indiegaze" kvintetu "Thermal" ar EP "Plaster Girl" (2023) open.spotify.com/album/4NsBMTb8rkkZubdE4lNQYQ Blīvs ģitārskanējums , melodiskums. 

Debijas EP "All I Ever Wanted" (2023) https://open.spotify.com/album/0COb3GKtiTDG2SzTXu1vVn no Otavas (ON) studijas "dreampop" dueta "First on the Last Stars".

Miltonas (ON) "postgrunge" trio "White Rabbit" būs ar diviem EP - debijas "ZZZ" (2022) open.spotify.com/album/2ZgJjhja6WfND499YNJk7P un otro EP "Just a Little Bit" (2023) open.spotify.com/album/3211mboDZyxR4myk6LI5zn Melodisks roks uz "grunge" bāzes.

Turpinājumā pirmoreiz trīs grupas ar debijas albumiem

Vankūveras "powerpop/surfrock" `sieviešu` kvartets "Babe Corner" ar LP "Crybaby" (2023) open.spotify.com/album/62bB3AYc5V0GYN0FOkaIBv `Klasiska` mūzika , ko parasti piedāvā t.s. "all female" grupas.

Ar trīspadsmit īsām "emo/poppunk" dziesmām debijas LP "10/10" (2022) open.spotify.com/album/7tg8e48iTJUhDBbyTpsADe sevi piesaka jaunais Vinipegas (MB) kvartets "Booter".

Toronto (ON) "indierock" kvintets "Velvet Beach" debijas LP "The Dream" (2023) open.spotify.com/album/2ctavnAcwHyC4hTuK1K9zH atstāj patīkamu iespaidu ar pārdomātām dziesmām un dubultvokālu .

Galvenais raidījuma albums no Toronto (ON) "dreampop/dreamgaze" trio (koncertos kvartets) "SWiiMS". Debijas LP "Into The Blue Night" open.spotify.com/album/4earaeYwucKvSI6urVcNnw izdots 10.novembrī ar divpadsmit dziesmām uz Ņūdžersijas (ASV) `Mint 400 Records`. Mazzināma , bet gana apjomīga izdevniecība no kuras raidījumos nav bijusi neviena cita grupa. Albums ir klasisks vidusmēra žanra produkts , kas diemžēl neizceļas ar kādiem līdersingliem. Albums , protams , radīja papildus interesi pēc raidījuma 2020.g.EP TOP 5.vietā bijušā debijas EP "Through Waves" (2020). 

Dziesmu saraksts 

1."Verttigo" - "Autumn"

2."Petaluna" - "Bathed In Red"

3."Thermal" - "Plaster Girl"

4."First On the Last Stars" - "Wrong Star"

5."White Rabbit" - "Stew"

6."White Rabbit"- "Don`t Mean Harm"

7."Babe Corner" - "Summer Slaughter"

8."Booter" - "Time Warp"

9."Booter" - "10/10"

10."SWiiMS" - "A Million Stars"

11."SWiiMS" - "Bliss"

12."Velvet Beach" - "Arm`s Lenght" 

Audio/video 

"Verttigo" - "Autumn" www.youtube.com/watch

"Petaluna" - "Bathed In Red" www.youtube.com/watch

"Thermal" - "Plaster Girl" www.youtube.com/watch

"First On the Last Stars" - "Wrong Star" www.youtube.com/watch

"White Rabbit" - "Stew" www.youtube.com/watch

"White Rabbit"- "Don`t Mean Harm" www.youtube.com/watch

"Babe Corner" - "Summer Slaughter" www.youtube.com/watch

"Booter" - "Time Warp" www.youtube.com/watch

"Booter" - "10/10" (live) www.youtube.com/watch

"SWiiMS" - "A Million Stars" www.youtube.com/watch

"SWiiMS" - "Bliss" www.youtube.com/watch

"Velvet Beach" - "Arm`s Lenght" www.youtube.com/watch

Dalīties