Lie Lie Sister

Grupa pastāv kopš 2010. gada marta (Rīgā), kad tās vokālists un ģitārists nolēma kopā ar biedriem izveidot grupu uz mājās radīto demo ierakstu pamata. Par zināmu atskaites punktu kļuva uzvara bāra „I Love You” konkursā „Open Mic”, kas deva iespēju uzstāties arī festivālā „Positivus 2010”.
Esam definējami kā indie rock/alternative rock grupa, kurai nav aizspriedumu arī pret konservatīviem kompozīcijas elementiem rokmūzikā.
Nosaukums radies filozofisku sarunu rezultātā grupas dalībnieku starpā, diskutējot par to, vai realitātē maz pastāv meli un patiesība. Virknējot dažādus vārdus un meklējot labskanību to starpā, nonācām pie "Lie Lie Sister".
Mūzikā mēs cenšamies savienot šķietami nesaderīgas krāsas - agresīvas, skaļas ģitāras partijas un sapņainu, melodisku dziedājumu. Liriskā ziņā grupas daiļrade skar tēmas, kas saistītas ar zemapziņas slēpto tieksmi pēc baudas un skaistuma, taču pirmajā brīdī dziesmu vārdi var šķist viegli interpretējami dažādos veidos. Grupa pārstāv Sociālo zinātņu fakultāti, Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāti un Vēstures un filozofijas fakultāti

Mājas lapa: http://music.draugiem.lv/lieliesister
Klausies: Side Entry My Sweet Nightmare