Oghre

Grupa radās 2012.gada vasarā, kad vairāki no grupas dalībniekiem saprata, ka mūzika un ģitāras ir spēks, kas neatstāj mūs vienaldzīgus! Tieši tad arī radās pumpuri ne tikai grupas nosaukumam (jo viss sākās Ogrē, kura ir dzimtā puse vairākiem grupas dalībniekiem un H burts ir ieklīdis pa vidu tikai nejaušības pēc), bet arī pirmajām melodijām un ritmiem no šī brīža grupas repertuāra.

Esam grupa, kas nemeklējam ātru slavu, tamdēļ, pirms skrienam uz lielās skatuves, vispirms ierakstījām savas pirmās divas dziesmas (drīzumā gaidāmas vēl četras). Nopietni atstrādājam visām dziesmām nianses pirms tās laižam apritē. Tieši tamdēļ arī tagad esam gatavi uzsākt koncertēšanu un piesakām savu grupu šajā konkursā, kas cerams kļūs par atspēriena punktu mūsu attīstība un atpazīstamībā.

Grupas tuvākie un tālākie mērķi: dalība šī gada vasaras festivālos un pirmā albuma ierakstīšana.

Šobrīd grupai ir divi ieraksti, kurās esam centušies parādīt tā veida mūziku, ko turpmāk no mums varēs sagaidīt. "Blueprint for the new world" - dziesmas nosaukums vien jau pasaka visu - esam gatavi mainīt šo pasauli, Latvijas mūzikas industriju un ne tikai. Ko vēl? Laiks rādīs!

Dziesmu autors nav kāda konkrēta persona, bet to rašanās procesā roku ir pielikuši visi grupas dalībnieki. Tekstu autors - grupas soloģitārists, Raivis Balodis.

Grupa pārstāv Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultāti.
 

Mājas lapa: www.draugiem.lv/oghre

Klausies:

Black blooms and the desert sun

Blueprint for the new world