Lindihopa un džeza deju darbnīcas ar Happy Dance Studio

Happy Dance Studio Tevi aicina sestdien, 2.augustā uz kopīgu piedzīvojumu ar tās vadītāju Līvu Guduli un deju skolotājiem Mārtiņu Līdaku un Edgaru Karņicki. Kopā kāpsim uz Brodvejas džeza skatuves, kā arī aizceļosim uz pašu džeza ēras sākumu, kur baudīsim jautro un saulaino lindihopu.

Uzvelc kaut ko ērtu, piesprādzējies un laižam!

*Brodvejas džezs*: horeogrāfija, kas iestudēta Brodvejas mūzikliem. Sākot no 20.gs. 20tajiem gadiem gada, tieši Brodvejas iestudējumi ir noteikuši aktualitātes džeza deju soļos, piemēram, mūzikli “Čikāga” un “Kaķi”.

*Lindihops*: džeza un svinga deja, kas radusies Amerikā 20.gs. 20-tajos gados. Tā apvieno kustības brīvību un vieglumu no melnādaino dejām, kā arī pāra satvērienu un 8 sitienu ritmu no formālajām Eiropas pāru dejām.

*Happy Dance Studio* ir deju studija profesionāliem neprofesionāļiem, kas katru pusgadu veido deju izrādes “Sapnis par Brodveju”. Ikdienā studija piedāvā apgūt šādus deju stilus: standartdejas, latīņamerikas dejas,
lindihopu un džezu. Paralēli rit arī dejas tehnikas un improvizācijas nodarbības. Deju studijas vadītāja Līva Gudule uzsver: “Ikviens var dejot. Un ikvienam var būt sava loma dejas uzvedumā. Tas ir nebeidzams radošs un sevi pētošs process, kura laikā dejotāji pārkāpj pāri jaunām robežām, dara to, ko uzskatījuši, ka nevar, ļaujas nezināmajam un kopumā piedzīvo bagātīgu emociju viesuli. Rezultātā esam liela, fantastiska komanda. Un mums ir izveidots savs deju sapnis par Brodveju.”