F[ei]K

Vienu no skaļākajiem atgriešanās koncertiem šovasar sarūpējusi crossover un nu-metal grupa F[ei]K.

Grupa F[ei]K dibināta 1998. gadā un darbojās līdz 2008. gadam. Koncertdarbība galvenokārt notika Latvijā. Fanu un mūzikas cienītāju atbalsts bijis patiešām iespaidīgs, tādēļ grupa laimi svešumā speciāli nav meklējusi, taču bieži sanācis uzstāties Igaunijā, pabijusi arī nelielā tūrē Norvēģijā.

2002. gadā F[ei]K izdeva debijas albumu „The Inevitable”, nākamais albums izdošanu nepiedzīvoja, jo darbs pie ieraksta apstājās pusceļā.

Par uzstāšanos uz festivāla Laba Daba skatuves mūziķi domā, ka „emociju kokteilis būs visai iespaidīgs, jo arī patreiz, gatavojoties un spēlējot dziesmas mēģinajumos, katru no mums pārņem daudz dažādu sajūtu. Uz šo koncertu apvienoties mūs pamudināja tie cilvēki, kam mūsu radītā mūzika ir bijusi nozīmīga dzīves sastāvdaļa. Tieši tāpēc uz skatuves noteikti kāpsim emocijām bagāti un ar lielu atbildību, bez tam esam arī secinājuši, ka pieaugotpašiem, arī izpildījums ir nobriedušāks. Dziesmas, mūsuprāt, ir izturējušas laika pārbaudi un mēs varam un esam gatavi tās pasniegt arī šodien, liekot klausītājiem sadzirdēt visu to smagumu un enerģiju, ko šajos skaņdarbos esam ielikuši 13 gadus atpakaļ.“

www.draugiem.lv/feik F[ei]K - Vienādība