Biedrības "Zaļā Brīvība" meistarklases

Biedrība "Zaļā brīvība" festivāla Labadaba laikā organizēs vairākas radošas un garšīgas aktivitātes saistībā ar godīgo tirdzniecību. Viena no tām būs godīgās tirdzniecības meistarklase kopā ar dinamiskās kulinārijas meistaru Reini, kuras laikā šoreiz tiks izcelti godīgās tirdzniecības banāni un kakao. Meistarklases dalībniekiem būs iespēja pašiem pagatavot savu ledus šokolādi, pildīto banānu vai gardu šokolādes-banānu muffu.
Labasdabas mazajiem apmeklētājiem būs iespēja darboties radošajā darbnīcā - spēlēt spēles, krāsot, risināt uzdevumus kopā ar vecākiem - un tas viss būs saistīts ar godīgās tirdzniecības tematiku.


Tāpat arī festivāla laikā "Zaļā brīvība" aicinās apmeklētājus parakstīt petīciju "Izvēlos godīgus augļus!" (http://www.zalabriviba.lv/jaunumi/rikojies-lai-apturetu-negodigu-tropisko-auglu-tirdzniecibu/), petīciju par godīgu kakao ražošanu (http://lv.makechocolatefair.org/ un petīciju pret Transatlantiskās tirdzniecības un investīciju partnerības līgumu (http://www.zalabriviba.lv/par-globalizaciju/2875/)