Boards.lv darbnīcas

Boards.lv darbnīcas festivālā Laba Daba!
Kā jau katru gadu, arī šogad Labā Dabā neizpaliks bez Boards.lv radošajām darbnīcām. Festivāla laikā Boards.lv prezentēs jauno Re.Boards kampaņu, kā ietvaros aicināsim mūsu klientus domāt par vidi un lietot lietas atkārtoti. Festivāla visiem būs iespēja tikt pie paša darināta batikota krekla, kā arī piedāvāsim instrumentus, lai tavs skrituļdēlis iegūtu otro elpu.
Re.Boards ir kampaņa, kā ietvaros veikals boards.lv aicina savus klientus domāt par dabu un lietot lietas atkārtoti. Sākot no augusta boards.lv veikalā vairs nebūs pieejami plastmasas maisiņi, tos aizvietos papīra un auduma maisiņi. Izvēloties dabai draudzīgu iepakojumu, Boards.lv vēlas pacelt jauniešu acis no mobilo telefonu ekrāniem un aicina paskatīties uz apkārtējo vidi no cita leņķa. Lietot atkārtoti var ne tikai iepirkuma maisiņu, bet arī kreklu, skeitbordu, kurpju kasti un lielāko daļu lietu, ko mēs pārvēršam atkritumos. Boards.lv aicina – Domā un lieto vēlreiz!
Sestdien no rīta aicinām visus festivāla viesus apgūt kreklu batikošanu, apgriešanu un citas interesantas kreklu apstrādes tehnikas. Katrs interesents par simbolisku samaksu varēs iegādāties sava izmēra kreklu un apstrādāt to pēc saviem ieskatiem! Ja tev ir savs krekls, ko vēlies uzlabot, tad droši ņem to līdzi un varēsi to uzlabot pilnīgi bez maksas.
Paralēli kreklu apstrādes darbnīcai piedāvājam skeitborda dēļu apstrādes darbnīcu.  Ja tev mājās ir vecs, nodilis skrituļdēlis, tad droši ņem to līdzi, jo festivāla laikā tev būs iespēja dot savam draugam otru elpu. Mēs izgriezīsim tavam dēlim jaunu formu un tas turpinās tevi nest pa pilsētas ielām arī turpmāk.
Meklē Re.Boards darbnīcas pie pašas ieejas festivālā!