Novuss

Alus Lāčplēsis šo ir pasludinājis par Brīvā laika varoņu un spēļu gadu! Lāčplēša alus darītava ir uzsākusi kampaņu “Brīvā laika varoņi”, kuras mērķis ir iedrošināt vairāk laika veltīt vaļaspriekiem. Latvijā radītā spēle novuss ir kļuvusi par vienu no šīs kampaņas simboliem – to var spēlēt ikkatrs, jebkurā vietā, ģimenes, draugu un kaimiņu lokā, neatkarīgi no sagatavotības līmeņa.

Festivāla Laba Daba ietvaros 5. un 6.augustā Lāčplēsis piedāvā festivāla apmeklētājiem aktīvi piedalīties dažādās spēlēs, kā arī 6.augustā no 10:00-14:00 Lāčplēsis Novusa Čempionātā. Lāčplēsis Novusa Čempionāta mērķis ir popularizēt teju gadsimtu senās spēles tradīcijas, aicinot spēkus izmēģināt ikvienu. Tas īpaši domāts amatieriem un iesācējiem, kuri vēlas pirmo reizi iemēģināt roku šajā spēlē.

Novusa čempionam alus Lāčplēsis balvā sarūpējis īpašu novusa galdu, savukārt apmeklētāji, piedaloties turnīra prognožu spēlē, varēs saņemt pārsteiguma balvas!

Lāčplēsis teltī varēs trenēties novusa čempionātam, atsvaidzināt novusa iemaņas pašu priekam, kā arī nodoties dažādām galda spēlēm - Domino, Alias, Atmiņas spēlei, Dambretei, Loto, Krēslam uz krēslam, Krustiņiem un nullītēm un citām iecienītām spēlēm. Telts ārpusē būs iespēja izmēģināt unikālu lielformāta spēli Tornis, cenšoties uzcelt visaugstāko torni un pārspēt citus.

Novusa čempionātam piesakies:

5.augustā no plkst.17:00 – 21:00 Laba daba Lāčplēsis teltī

6.augustā no 9:00 - 10:00 Laba daba info punktā

Dalībnieku skaits ir ierobežots!