Bleach Lab

Ar deviņām grupām apskatīsim jaunumus no UK un Īrijas , trīs grupas pirmoreiz , debijas LP no "Bleach Lab" , "ĠENN" , "Coach Party" , jauni EP no "Slaney Bay" , "Indigos", jaunās grupas no Īrijas "CABL" un "Mossy".

Pirmoreiz divas grupas :

Glāsgovas "powerpop/fuzzpop" kvartets "Plasticine" būs ar debijas EP "On My Own" (2023) open.spotify.com/album/5T1ZQL0D7GajIr0DXBAicf

un gana kvalitatīvais Braitonas `sieviešu` "postpunk" kvartets "ĠENN" ar debijas LP "Unum" open.spotify.com/album/4A3lF3tQihg0j8RTm8wBTE , kas izdots 6.oktobrī. Grupa darbojas līdzīgā žanra laucinā kur 2022.g.LP topā esošais `sieviešu` kvartets "GHUM" .

Otro reizi divas grupas : Londonas "dreampop" trio "Slaney Bay" gadu pēc apskatītā debijas EP , 29.septembrī izdevis otro EP "Why Does Love Mean Loss? " open.spotify.com/album/0hDlGqJF59ElVLFAy6lnsa

un Bristoles "postgrunge" duets "Indigos" (koncertos kvartets) pēc trīs gadiem kopš debijas EP , 4.augustā izdevis otro EP "In Utopia" open.spotify.com/album/5sgp5wScM6naAjMMPujQLw , diemžēl vienlaicīgi paziņojot par grupas izjukšanu.

Trešo reizi , pēc trijiem EP , ar labu "dreampop" žanra debijas LP atzīmējies Londonas kvartets "Bleach Lab". Debijas LP "Lost In a Rush of Emptiness" open.spotify.com/album/3EvUVXwaGNkeqinGICcGQU izdots 22.septembrī ar desmit dziesmām. Grupa pastāvīgi daudz koncertē UK , novembrī būs tūre kopā ar "dreampoperiem" "She`s In Parties".

Tāpat trešo , reizi pēc trim izdotajiem EP , būs Isle of Wight "fuzzpop/grungepop" kvartets "Coach Party" ar 8.septembrī izdoto debijas LP "Killjoy" open.spotify.com/album/5Zdlzx59oEEXQk8Kyh6lmN Grupa oktobrī/novembrī atrodas garā UK/EU tūrē kopā ar zviedru "Girl Scout" (bija 7.oktobra raidījumā) un "Panda Swim".

No Īrijas trīs grupas :

pirmo reizi jaunais Dublinas "indie/indiegaze" kvartets "CABL" būs ar otro singlu "Stranded At the Airport" (2022) open.spotify.com/album/5hL443KrOXP9ucWjLtc7gT , tāpat tikko grupa paziņojusi ka debijas EP "See You In a Year and a Half" tiks izdots 2024.g.janvārī.

Otro reizi, pēc trīs izdotajiem singliem , ar debijas EP "1990" open.spotify.com/album/6DcI9AEd0utu6eTOd9aeNF būs Korkas "dreampop" kvartets "Mossy". 2022.g.novembrī grupa bija raidījumā ar debijas singlu "Accord" (2021).

Noslēgumā otro reizi Dublinas "grungepop/postgrunge" trio "Havvk" būs ar otro LP "Levelling" (2021) open.spotify.com/album/3aN73oCRSqd3W8h1WfkpcH un vienu no diviem šīgada singliem "Daylight Robbery" https://open.spotify.com/album/42d3HLlUsWpP4XeeAPU64c

Dziesmu saraksts

1."Plasticine" - "Do Bad Boys Go to Heaven"

2."ĠENN" - "Days and Nights"

3."ĠENN" - "Wild West"

4."Slaney Bay" - "EST"

5."Indigos" - "Erase"

6."Bleach Lab" - "All Night"

7."Bleach Lab" - "Indigo"

8."Coach Party" - "Born Leader"

9."Coach Party" - "Be That Girl"

10."CABL" - "Stranded At the Airport"

11."Mossy" - "Trouble"

12."Havvk" - "Home"

13."Havvk" - "Daylight Robbery"

Audio/video

"Plasticine" - "Do Bad Boys Go to Heaven" www.youtube.com/watch

"ĠENN" - "Days and Nights" www.youtube.com/watch

"ĠENN" - "Wild West" www.youtube.com/watch

"Slaney Bay" - "EST" www.youtube.com/watch

"Indigos" - "Erase" www.youtube.com/watch

"Bleach Lab" - "All Night" www.youtube.com/watch

"Bleach Lab" - "Indigo" www.youtube.com/watch

"Coach Party" - "Born Leader" www.youtube.com/watch

"Coach Party" - "Be That Girl" www.youtube.com/watch

"CABL" - "Stranded At the Airport" www.youtube.com/watch

"Mossy" - "Trouble" www.youtube.com/watch

"Havvk" - "Home" www.youtube.com/watch

"Havvk" - "Daylight Robbery" www.youtube.com/watch

Dalīties